Escape Room de Terror a Barcelona

Descobreix el nostre Escape Room de Terror immersiu de Realitat Virtual

Alguna vegada has volgut sentir l’adrenalina d’una experiència de por que et faci sentir completament dins de la història? Al nostre Escape Room de Terror en Realitat Virtual, portem l’emoció al següent nivell. Et convidem a submergir-te en un món de misteri i horror com mai abans no havies experimentat.

Escape room de miedo

Què fa que el nostre Escape Room de Terror en Realitat Virtual sigui únic?

El nostre Escape Room de Por en Realitat Virtual és una aventura única que combina l’emoció dels jocs d’escapament amb la immersió total que ofereix la realitat virtual. on et sentiràs com si estiguessis dins una pel·lícula de terror!
Trenquem les barreres tradicionals i t’oferim una experiència que es diferencia dels escape rooms clàssics de diverses maneres:

  1. Sense Límits de Tocar i Explorar: A la realitat virtual no posem límits al que pots tocar i explorar. Vols canviar engranatges de lloc, activar màquines, moure objectes, encendre espelmes o fins i tot trencar coses? Podràs fer allò que vulguis! Però tingues en compte que cada elecció comporta riscos…

  2. Escenaris Desafiants i Únics: Podreu explorar una varietat d’escenaris aterridors en una mateixa experiència, des d’antigues i misterioses mansions fins a laboratoris secrets d’experiments perversos.

  3. Immersió Total: La realitat virtual et submergeix completament a la història. Cada detall, so i moviment se sent real, augmentant la tensió i l’emoció.

  4. Experiència Personalitzada: La realitat virtual ens permet adaptar l’experiència a les vostres preferències. Vols més ensurts? Més desafiaments mentals? Podem ajustar la dificultat i el nivell de por segons les teves preferències.

Manor of Escape

Els nostres companys del centre d’investigació Helfaiah Club a Hawkins, Indiana, han detectat activitats paranormals a l’antiga mansió abandonada que hi ha a les afores del poble.

Gràcies a l’última tecnologia en hiperrealitat virtual podrem traslladar-nos al passat,  als fets que van succeir allà farà més de 30 anys, quan el compte Malin va desaparèixer misteriosament i es van veure pels carrers, estranyes i esgarrifoses criatures que no semblaven d’aquest món… 

Investigueu la mansió, trobeu el compte i descobriu que va passar realment aquell dia.

Per ara no us podem donar més informació, rebreu més instruccions del Professor X un cop us haguem assignat la missió.

No deixeu que el terror s’apoderi de vosaltres i sobretot no feu soroll…

EN RESUM:

CATEGORIA: Activitats Paranormals

ESPAI TEMPORAL: 1986 – Hawkins, Indiana

DURACIÓ: 45′

EQUIP: De 2 a 5

PREU: 26€ /participant

Estàs llest per al desafiament?

El nostre Escape Room de Por en Realitat Virtual t’espera per a una aventura que et farà aguantar la respiració. Creus que tens el necessari per descobrir els secrets ocults i escapar dels horrors que s’amaguen a la foscor? Reuneix els teus amics, familiars o companys d’equip i prepara’t per a una experiència que mai no oblidaràs.

Reserva la teva experiència Manor of Escape avui mateix i descobreix una immersió total al món de la por i el misteri.

T’esperem al costat fosc de la realitat virtual!

Novetat al 2024!
Experimenta l'Horror en una Barcelona Postapocalíptica

A VRoom Escape sempre busquem maneres de portar l’emoció al límit i sorprendre als nostres visitants. Al 2024, estem emocionats de presentar una experiència de realitat virtual completament nova que ha estat triada pels nostres seguidors entre tres opcions emocionants.

Zombies o Fantasmes: Tu Tries el Teu Destí

Per als amants del terror més intens, presentem “Barcelona Postapocalíptica: Descontrol Zombie”.
Equipat amb una arma i unes ulleres de realitat virtual, et submergiràs en un món fosc i desgarrador, on la ciutat de Barcelona és l’última ciutat d’Europa en resistir l’expansió del virus Z. La missió és clara: tu i el teu equip heu sigut escollits, gràcies a les vostres habilitats, per trobar l’antídot, amagat en un lloc emblemátic de la ciutat, i salvar així tota la població abans que sigui massa tard.

Mentre avances per les profunditats del metro de Barcelona, et trobaràs amb enemics assedegats de sang i venjança, on hauràs d’utilitzar diferents armes per defensar-te. Aquesta versió és només per adults i promet ser una experiència terrorífica i explícita on hauràs d’anar en compte de no esquitxar-te de sang… Si creus que es massa per tu, tambè oferirem una versió més light apte per a menors a partir de 14 anys.

Una Alternativa Menys Aterradora

Entenem que el terror extrem no és per a tothom, per la qual cosa també oferirem “Barcelona Postapocalíptica: El Misteri dels Fantasmes”. En aquesta versió, l’emoció es combina amb una atmosfera menys intensa, adequada per a menors o aquells que prefereixen un ambient menys aterridor. En lloc d’enfrontar-te a zombies, et submergiràs en el misteri dels fantasmes en la mateixa Barcelona postapocalíptica. A mesura que avances per l’estació de metro, et trobaràs amb enigmes i desafiaments emocionants, però sense la mateixa intensitat de terror.

Immersió Total amb Efectes 4D

La millor part de tot plegat és que totes dues experiències seràn encara més immersives gràcies als efectes 4D que incorporarem. Sentiràs la calor del foc, el vent que talla la nit i altres efectes sensorials que et faran sentir com si realment estiguessis allà, lluitant per la teva vida.

Estàs llest per enfrontar-te al malsón d’una Barcelona Postapocalíptica? O prefereixes desvetllar el misteris dels fantasmes? L’elecció és teva. 
Prepara’t per a una experiència que et mantindrà al límit de les teves pulsacions i que només trobaràs en el nostre Escape Room de Realitat Virtual.

× Escriu-nos