Team Building Virtual

LA MILLOR EXPERIÈNCIA PER REALIZAR AMB EL TEU EQUIP

Et portem la Realitat Virtual a la teva empresa

  • Cansat de les activitats de sempre? 
  • Busques una opció original i innovadora pel teu equip? 
  • El nostre local et queda massa lluny?

Et portem l’última tecnología a la teva empresa sense que t’hagis de moure!

A VRoom Escape us oferim diferents packs per gaudir de la realitat virtual a la vegada que es fomenta el treball en equip i la resolució de problemes.

Adaptarem l’experiència i la duració dels nostres Team Buildings Virtuals segons les vostres preferències i objectius.

Team Building Virtual
Team Building Virtual

Què és el Team Building per a Empreses

El terme Team Building es refereix a la construcció d’equips i és una pràctica que té com a objectiu aconseguir l’efectivitat i millorar les relacions interpersonals a la feina.

S’ha demostrat que la productivitat està directament vinculada a l’ambient laboral i les empreses modernes cada vegada són més conscients d’aquesta connexió i prenen mesures per garantir que els seus empleats se sentin satisfets i productius.

Especialment ara, al nou entorn de treball híbrid, on alguns empleats treballen des de casa i altres a l’oficina, aquesta cohesió pot ser un desafiament. Aquí és on entra en joc el Team Building.

Per què serveixen els Team Buildings

El Team Building es basa en diferents aspectes, com l’enfortiment de relacions interpersonals, la definició d’objectius, la resolució de problemes i la clarificació de rols dins de l’equip.

Aquestes dinàmiques de grup es fan amb el propòsit de fomentar la col·laboració i millorar l’eficiència, ja sigui dins de l’empresa o en un lloc designat per a activitats de team building.

A VRoom Escape, podeu escollir l’opció que millor s’adapti a la vostra empresa, realitzant l’activitat al nostre local o portant-la a les vostres oficines, transformant una sala buida en una estació espacial o en el fons del mar Roig!

Pack Especial Team Building

2 experiències

Viatja en el temps + Desactiva una bomba

Experiència per a grups de 6 a 10 persones.

Dividirem el vostre grup en 2 equips, mentres un equip està immers en un dels nostres Escape Rooms Virtuals, l’altre disposarà de 30′ per desactivar diferents bombes.

Un cop acabi el temps, rotarem els equips, perquè tothom realitzi les dues experiències.

Posa a prova les teves habilitats de comunicació i resolució de problemes mentre tu i el teu equip intenteu superar la missió i desactivar les diferents bombes abans que s’acabi el temps!

Creus que el teu equip pot salvar el mon? Descobreix-ho ara!

Si vols que portem l’experiència a la teva empresa o necessites més informació, escriu-nos.

Beneficis dels Team Buildings

El treball en equip és fonamental per l’èxit de qualsevol organització. Quan els equips col·laboren de manera efectiva, els objectius s’assoleixen amb resultats excepcionals.

I no només això, implementar activitats de team building porta molts altres beneficis per a la gestió dels teus equips, incloent-hi:

  • El foment de la col·laboració
  • La millora de la comunicació entre departaments
  • L’augment de la productivitat
  • La participació activa dels empleats
  • L’enfortiment del sentit de pertinença
  • L’augment de la confiança entre els treballadors
Vale Regalo
× Escriu-nos