Escape Room per a 2

Descobreix les nostres millors experiències d'Escape Room Virtual per a parelles

TOP 1

Escape room para 2 maquina del tiempo

TIME TRAVEL – 45 MIN
Si busqueu una col·laboració màxima, aquesta es la vostra experiència! Us haureu de comunicar entre vosaltres en tot moment i confiar al 100% l’un amb l’altre! Si no ho feu, serà impossible superar la missió…

TOP 2

MANOR OF ESCAPE – 45 MIN
Us agraden les experiències paranormals i el misteri? Aleshores no us ho penseu més i entreu a la mansió! Haureu de mantenir-vos junts en tot moment per superar les probes sense que us descobreixin!

TOP 3

DRAGON TOWER – 45 MIN
Una oportunitat per reescriure la llegenda de Sant Jordi en parella! Escapeu junts de la cel·la, apreneu a fer pocions màgiques i salveu a tot el poble del drac i un alquimista malvat! L’organització entre els dos és escencial!

45 minuts d'emoció en parella us semblen pocs?

TOP 4

DEPTHS OF OSIRIS – 60 MIN
Atreviu-vos amb un dels nostres escape rooms per a 2 persones més difícils! Submergiu-vos a les profunditats del mar Roig i entreu al temple d’Osiris! Haureu de mantenir els ulls ben oberts i no perdre la comunicació en cap moment!

TOP 5

RUN AWAY TRAIN – 60 MIN
Atreviu-vos amb una nova missió de 60 minuts! Coordineu-vos per arribar a la sala de màquines del tren i desxifreu els diferents enigmes plegats. Protegiu-vos l’un a l’altre i afineu la puntería!

Una Experiència Única per a 2 persones

Col·laboració Física i immersió total:

La nostra diferència amb altres escape room virtuals de Barcelona rau en la col·laboració física. En tot moment us veureu entre vosaltres i us podreu moure lliurament per tota la sala, interactuant entre vosaltres i amb tot l’entorn.

Protegiu la vostra parella de l’atac d’un drac colocant-vos al seu davant amb un escut! Intercanvieu-vos objectes, agafeu-vos del braç mentre avançeu per una misteriosa mansió…  i viviu una autèntica connexió física amb el vostre company d’equip, afegint una dimensió real a la vostra aventura virtual!

Dificultat Personalitzada

Adaptem la dificultat al nivell i nombre de participants perquè cada experiència sigui igual de divertida per a un grup de 2 o de 5. 

En el nostres escape rooms de realitat virtual, sempre estareu acompanyats en tot moment pel Profesor X, el vostre Game Master, que us ajudarà més o menys, depenent de com avanceu durant la missió, amb les indicacions mínimes necessàries per seguir avançant i divertint-vos.

Escape Room Virtual

Dimecres Preu Especial Escape Room per a 2

Els dimecres, les parelles o grups de dos persones que vingueu al nostre local a Barcelona, podreu gaudir d’un 20% de descompte en qualsevol de les nostres experiències amb el codi “VROOMFOR2“.

Descobreix un nou món virtual en parella

Les parelles i amics trobaràn en aquesta modalitat una oportunitat única per connectar-se i gaudir d’aventures personalitzades.

Suma’t a la tendència creixent dels escape rooms per a dues persones i viu una experiència inoblidable des del nostre local a Barcelona. Connecta’t amb el teu company d’equip i enfrenta’t als desafiaments que us esperen.

La teva aventura virtual comença ara!

× Escriu-nos